За разголените момичета и мъжката сексуалност

Преди време ме беше изумила следната теза на някаква известна феминистка: “Трябва да бъдат научени момчетата и мъжете да не сексуализират жените“.

Ако това беше само мнение на заклета феминистка, изобщо нямаше да му отделя от времето си да го коментирам. Те такива като нея, вехти скумрии, дето никой мъж не би ги пожелал, няма какво друго да кажат. Издигат в култ асексуалността и се мислят за много велики. Лесно е да издигаш в култ лишаването от нещо, при условие, че така или иначе си лишен от него. С поведението и излъчването си подобните на нея сами са се абонирали да бъдат нежелани, но съдбата която отреждат на младите момичета е чиста проба завист.

Защото, големият проблем е, че майките възприемат тази концепция и осакатяват синовете си. Осъждайки нормалното желание на младите момичета да бъдат харесвани и желани, тези майки набиват маса предразсъдъци в главите на момчетата. И резултата е налице, момчетата се комплексират и всяко по-разголено момиче, за тях е курва. Щото мама това им набива в главите от най-ранна детска възраст. А това не е нищо повече от майчинска ревност: сакън някоя непроверена да не излъже „мамин златен“ дришльо…

А момичетата се разголват, не защото са лошо възпитани, а защото крещят за внимание. Всячески се опитват да привлекат интереса на момчетата. Забелязали ли сте ръста на татуираните момичета? Това не е просто различна естетика и суета, това е вик за внимание! Изрисували са се от глава до пети с едничката мисъл: да бъдат забелязани. Просто защото жената се чувства добре само когато е харесвана и желана от мъжете. Всичко останало е продукт на завистливите мозъци на доброволно прецакали се с феминизма недоклатени лелки.

Аз съм на 40 и съм представител на едно време, когато самотните момичета бяха изключителна рядкост и по правило, такива бяха ощетените от природата. Сега това е правило – сами момичета да се разхождат, а даже и по заведенията има момчешки маси и момичешки такива, и двете групи гледащи се като редки риби в съседни аквариуми. И нулев интерес на момчетата към момичетата.

Нещата са свързани, откакто момчетата взеха да се “пазят да не ги излъжат“, което твърде често чувам като съвет от майките към подрастващите младежи, момичетата станаха активната страна, което пък все повече издига бариерите в главите на момчетата. Някой яко е объркал нещата, но това не са нито младите момичета, нито момчетата.

О, да, целта на феминистките „Трябва да бъдат научени момчетата и мъжете да не сексуализират жените.“ е до голяма степен постигната. Тяхната е ясна: ако някой някъде разпалено отрича или се бори с нещо, това почти винаги е симптом, че нещото е недостижимо за него. “Гроздето кисело” дето се разправяше в баснята на Лафонтен, но 30 годишните самотни момчета и момичета изобщо не са рядко явление, а хората не са създадени да живеят по единично. Поне аз така мисля…

Be the first to comment

Напиши коментар: