Последният лидер на БСП

По повод обявеният от Станишев за наследник на трона на БСП Драгомир Стойнев, преди време за самият Станишев написах:

“Преди няколко десетилетия, съветския политически елит решава да свали от власт Хрушчов. И за да не се самоизядат големите, избират приемник да стане най-голямата мижитурка, най-слабия, неуверен, откровен алкохолик и доказан импотент – Брежнев. За да могат лесно да го контролират. Преврата успява, само дето Брежнев остава на власт 18 години – до смъртта си. Просто първото което прави, е да ликвидира сподвижниците си. Слабия не търпи конкуренти.

Преди десетина години Първанов допусна същата грешка – избра за свой приемник, младия, неуверен, без трудов стаж, пълничък и с подозрителна сексуална ориентация – Станишев. За да може лесно да го контролира.”.

Сега Станишев си избра за наследник по-голям пухльо и от него със същата идея – да може лесно да го контролира. Тези не им увират кухите кратуни и винаги допускат една и съща грешка – всеки лидер си избира някой изтърсак за приемник. Както са тръгнали, очаквам и до Христосков от шоуто на Слави да стигнат в скоро време. Но пък така е по-добре за народа – сами да си погребат партията.

Be the first to comment

Напиши коментар: