За мен…

11

Водя се средностатистически българин, с всичките предимства и недостатъци на човекоподобните същества от мъжки пол, обитаващи нашите ширини. Ръст – среден, телосложение – по-скоро слабо, възраст – средна (между 30 и 40, но повече към 40), работя… да кажем прилично платена работа, обличам се спортно-елегантно (каквото и да значи това, но така са ми казвали).

Защо направих това, в което сте попаднали по неведомите пътища на нета? По две причини:

Първо, много далеч съм от мисълта да наставлявам, да поучавам или да давам акъл на някого. Но съм забелязал, че човек оставен сам със себе си, а дори и в кръг на близки нему хора, изпада в особена сфера на възприемане на реалността. Попада под влиянието на собствената си самоувереност, че и околните вкарва вътре, ако го зачитат за авторитет, разбира се. Казва и вярва в неща, които никога не би заявил публично. Най-често защото дълбоко в себе си, сам не си вярва и се страхува да не му се смеят. Е затова реших да направя собствените си мисли публични, за да ги подложа на проверка един вид.

Второ – не гледам телевизия. Всеки човек има нужда да разпусне, като го прави извършвайки ненатоварващи мозъка и на практика безсмислени дейности. Аз си почивам, като чета, а от телевизията ме заболява главата, пък за зла учат имам тонове свободно време за убиване. Нямам никаква сметка от това си хоби нито за кариерата, нито за личния ми живот (дори ми пречи и за двете, но това е друга тема), но във вехтите книги открих много забавни неща. Някои от тях споделям, пак за да ги направя публични.

Това е…

 

 

 

 

Be the first to comment

Напиши коментар: